С нови сили за есента

Написана от Noviz
Есен здравей

Така, както сменяма облеклото си за нови сезон, така и кожата ни трябва да привикне към новите условия. Сега повече от всякога тя се нуждае от правилните продукти за по-студено време. Вижте тук как кожата Ви ще остане здрава и красива в променливите дни на есента.

Интензивен крем Performance 3D 50 мл.

Концентриран 24-часов aнти-ейджинг крем с “депо” хиалуронова киселина, хиалуронова киселина, филър хиалуронова киселина, екстракт от смирна, релаксиращи пептиди, масло от жожоба и др;

High-tech грижа за лицето с тройно действие, която видимо изглажда фини линии и бръчки.
Интензивно насища кожата с влага и висококачествени съставки.
Коригира редица белези на стареене и предпазва от стрес и отрицателни външни фактори.Стягащ крем Elements of Nature Natura Lifting, 50 мл.

Стягащ крем за ревитализиране на кожата с биопептиди, вит. Е, масла от арган, пшеничен зародиш, шеа, какао, семена броколи, екстракти от лавандула и от зърна ръж, сквалан и др.
Естественият лифтинг ефект на екстракт от лавандула стяга контурите, видимо намалява следите на времето и придава мигновенна свежест на кожата.Ампула Beauty Flash 3 мл.Високоефективна ампула с активен концентрат с Matysoft и екстракт от жълтениче за гладка кожа и равномерен тен. Свива порите, изглажда кожата и намалява зачервяванията. Придава изискан вид на кожата.

Категория: