СПА Концепция Iso Benessere

Написана от Noviz

 

Мисия и Стратегия ISO BENESSERE

IsoBenessere предлага high-tech иновативни решения за wellness и уникални емоции на гостите в SPA и beauty-центровете си. Многофункционалните характеристики и италианският дизайн правят нашите модели уникални. Уелнес, а не просто кушетка за SPA терапии. Цялостна КОНЦЕПЦИЯ и ЕМОЦИОНАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Цел

ИНДИВИДУАЛНА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ: Пълен wellness цикъл за Вашето SPA Пълен цикъл - цялостен дизайн и реализация с продуктите на ISOBenessere. Индивидуален фокус Индивидуални решения за всяко изискване и тип Спа и естетичен център.

Пълна пред- и след- продажбена подкрепа Благодарение на нашия опит – над 25 години в уелнес и beauty сектора, ние предлагаме пълно обслужване, стъпка по стъпка - планиране, консултации, монтаж, обучение и поддръжка. Световно изградена мрежа „Продажби и обслужване“.

Типове центрове и СПА

Подход
Iso Benessere СПА подходът се базира на специфичните характеристики на нашите мултифункционални кушетки и уникалната „пътека“, която може да се създаде в центъра. Всички останали елементи подпомагат и завършват цикъла.

Концептуален дизайн за всяко СПА
Iso Benessere СПА подходът е различен за четирите основни типа СПА център; всеки клиент разполага с множество варианти за избор от продуктовата ни гама, така че да преобладава единият тип СПА пред останалите.

Уникални предложения за всеки тип СПА
Iso Benessere СПА подходът позволява уникални бизнес предложения за всеки тип СПА; гъвкавостта се свързва с възможността да се оферира цялостна концепция; оферти за центрове с една единствена стая до центрове с три, четири или повече помещения.

 

СВАЛИ СПА КОНЦЕПЦИЯ ISO BENESSERE В PDF - 3.90 MB