Революционна система 5 в 1 за неинвазивни терапии на лице и тяло

Написана от Noviz
Революционна система 5 в 1 за неинвазивни терапии на лице и тяло

Революционна система 5 в 1 за неинвазивни терапии на лице и тяло

Неинвазивна алтернатива на естетичната медицина – перфектна комбинация на Професионална кавитация + Вакуумен и ролков масаж Dermo Health + Вакуумен лифтинг на лице Facial Dermo Health + Микродермабразио с диамантени дискове + Дермопорация (Неинвазивна мезотерапия)

CAVITATION PRO ® – Най-новият неинвазивен и високоефективен метод в областта на естетичните процедури. Намалява мерките с 2 см още след първа процедура. Ефектът на кавитация се постига вследствие на високочестотна шокова вълна. Честота 2,7 Mhz и максимална мощност 45 W гарантират постигането на дълготрайни резултати без увреждане на тъканите.

DERMO HEALTH ® - вакуум терапия, която мобилизира кожните тъкани и стимулира микроциркулацията.

FACIAL DERMO HEALTH ® - вакуум терапия, която стимулира лимфно-венозната циркулация и клетките, отговорни за синтеза на колагенови и еластинови нишки.

DERMOLEDS ® - светлинна терапия, която е от особено значение за продуцирането на колаген.

Микродермабразио с диамантени дискове ® - Най-модерната и революционна техника за лифтинг, подмладяване и възстановяване на кожата . DERMOPORATION ® (Неинвазивна мезотерапия) - комбинира електропорация и електрофореза, давайки удивителни резултати.


BHS 156 – УНИКАЛНА СИСТЕМА 2 В 1 - КАВИТАЦИЯ И ДЕРМОПОРАЦИЯ

BHS 156 – УНИКАЛНА СИСТЕМА 2 В 1 - КАВИТАЦИЯ И ДЕРМОПОРАЦИЯ

Неинвазивна алтернатива на естетичната медицина. Две ефективни процедури за тяло и лице в един уникален уред от най-ново поколение. Модерен дизайн, функционалност и гарантирани резултати.

CAVITATION PRO ®
Най-новият неинвазивен и високоефективен метод в областта на естетичните процедури. Намалява мерките с 2 см още след първа процедура. Ефектът на кавитация се постига вследствие на високочестотни шокови вълни, които създават микромехурчета. Те експлодират като резултат от промените в налягането и мастните клетки в третираните зони се разграждат. Те се превръщат в течна субстанция (диглицериди), които се изхвърлят по естествен път чрез лимфната и отделителната системи. Честота 2,7 Mhz и максимална мощност 45 W гарантират постигането на дълготрайни резултати без увреждане на тъканите.

DERMOPORATION ® (Неинвазивна мезотерапия) - VMT технологията на компанията Body Health представлява трансдермално захранване с активни съставки чрез действието на електропоток или електромагнитни вълни с къси, високоволтови импулси. Тя комбинира в едно електропорация и електрофореза. В този смисъл активните съставки проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина.

Кавитацията елиминира мазнините в най-трудно поддаващите се зони.

Неинвазивната мезотерапия или VMT ( опционален комплект ) допълва цялостната терапия, започната с кавитацията, за антицелулитни и стягащи процедури за тяло. Освен това предлага и възможности за процедури на лице:

  • бръчки и мимически линии
  • хиперпигментация
  • повърхностни разширени капиляри
  • розацея

Категория: