Arosha


AROSHA е козметична линия за body wrap терапии.

i-Beauty са инвестирали в разработката на този тип продукти повече от 6 години.
Фирмата е в непрекъснато търсене на иновативни техники и формули с цел постоянно подобряване качеството и ефективността на процедурите.
Разработена е широка гама продукти за борба с целулита, тонус, намаляване на мерките, хидратация и предотвратяване на преждевременното стареене на кожата. AROSHA е единствената търговска марка, която предлага 9 вида бинтове: 4 за Classic line (х 2 бинта за всяка процедура) и 5 за Temptation line (х 1 бинт за процедура).

CLASSIC LINE
Класическа терапия, неутрален аромат, богата на активни съставки.
Подходяща за хора, които искат ефективно решение на проблема с целулита, съчетано с тонзиране, хидратация и регенерация на кожата.
Предлагат се в кутия с 4 бинта по 9 m (ширина 10 cm) всеки – за 4 процедури

Бинтовете са за еднократна употреба. Направени са от фина памучна материя, напоена с активни компоненти и се предлагат в индивидуална опаковка.
По време на процедурата кожата постепенно абсорбира активните компоненти, съдържащи се в бинтовете.
Благодарение на разнообразието от формули с продуктите AROSHA терапевтът има възможност да предлага различни терапии на клиентите в зависимост от техните нужди и проблемни зони (крака, глутеална зона, корем, ръце и гърди).

Резултати След първата процедура може да се наблюдава намаляване на мерките и цялостно подобрение на състоянието на кожата: кожата ще бъде тонизирана, гладка и по-стегната благодарение на активните съставки, които се освобождават по време на процедурата.

Резултатите са гарантирани след 4-та процедура и се запазват, ако клиентът продължава да прави по една процедура всеки месец и води здравословен начин на живот. Комбинираният ефект от съчетаването на козметичните бинтове AROSHA и множеството функции на спа системите Dermalife и кислородните капсули Alpha LED LIGHT-SPA позволява изготвянето на индивидуални програми и засилване на ефекта от терапиите.

Свалете презентация на Arosha на Български език
Сортирай по
Резултати 1 - 7 от 7
15-0-AROSHA-KIT-LIFTINGUP-2
За бюст и деколте Съдържа 4 терапии ...
14-0-AROSHA-KIT-FIRMING-1
Идеален срещу стрии Съдържа 8...
13-0-AROSHA-KIT-OEDEMACEL-1-1
Съдържа 8 терапии (4 SLIM CEL + 4 AQUA...
12-0-AROSHA-KIT-ADIPOCEL
Съдържа 8 терапии (2 SLIM CEL + 6 LIPHO...
5-AROSHA-STANDARD-CELTERM
Aнтицелулитен козметичен...