Система за магнитнорезонансна + LED терапия

Написана от Noviz


AGAS - Израел разработва и патентова мощна MRLTM технология, създавайки апарата VMAX за дерматолози и кожни специалисти. Магнитно- резонансната технология доказано въздейства:

  • за подобряване на кръвообръщението, имунитета;
  • за подновяване на клетките и възстановяване на епидермалната структура;
  • проникване на молекулярно ниво в тъканите, което не може да се постигне с друга технология;
  • стимулиране на мускулните влакна и подмладяване на лицето драстично;

Платформата комбинира MRL TM технологията и LED-технологията, като светлината с различни дължини на вълните въздейства за решаване на кожни проблеми като акне, анти-ейджинг, избелване и подобряване текстурата на кожата, намаляване на зачервяването и др.

Клинично даказани резултати при проблеми, решавани ефикасно с:

  • Anti-aging – мощен лифтинг ефект на лицето; намалява зачервяванията; изравнява се тена на кожата;
  • Acne – почистване на кожата; редуцира Р-acne бактерията; изглажда тургора;
  • следоперативно лечение на белези и възстановяване след инвазивни процедури;
  • подпомага естествения лечебен процес, като увеличава кръвоснабдяването на тъканите и релаксацията на мускулите;

Допълнителни опции – ръкохватки за вкарване на специално капсулирани пептиди – Vitamin C peptide, Argireline peptide и Hyaluronic Acid decapeptide:

Чрез MR-C ръкохватката се подават сигнали, които стимулират лицевите мускули по един естествен начин, защото сигналите наподобяват тези, които се подават от мозъка. В резултат на стимулацията – разтягането, контракцията и релаксацията на мускулите, се увеличава производството на аминокиселини почти 2 пъти и се увеличават ATP молекулите до 5 пъти, отговорни за образуването на колаген и еластин, протеин. След процедурата има видим и траен лифтинг ефект.

Чрез MR-S ръкохватката въздействаме върху нервната система, намалява болката, стимулира се кръвообръщението, засилва се имунната система на организма и се подобрява умственото, физическото и конгнитивното функциониране;