ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА ПОДЦЕНЯВАМЕ СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ ПРЕЗ ЗИМАТА?

Знаете ли, че в планината ултравиолетовите лъчи са по-силни и лъчението им се увеличава с 4-6% на всеки 300 м? UV излъчванто е много интензивно напо-голяма надморска  височина, тъй като въздухът е по-чист, атмосферата е по-разредена и следователно абсорбира по-малко вредни UV лъчи. Любопитно е да споменем и факта, че снегът и ледът отразяват слънчевите лъчи, така че интензитетът се повишава с 80-90%. UV лъчите не само действат отгоре, но се отразяват и от снега на земята, което води до двойно излагане. Общият слънчев стрес при ясно време в планината става сравним с горещите и знойни дни през лятото на плажа. Важно е също да се знае,  че облачността в снежните зимни дни, не осигурява защита от слънце. Всъщност 80% от UV лъчите преминават през облаците и могат да предизвикат неприятни изгаряния. Всичко това в комбинация с усещането за студ, вследствие на вятъра, обяснява защо е важно да се предпазваме от слънцето, макар и да не усещаме същата нужда от защита, както на плажа.

Dr.Grandel Ви предлага интелигентна защита от слънцето, подходяща за всяка ситуация, под формата на лек, бързо абсорбиращ се серум със SPF 50. Гарантира перфектна защита срещу UVA и UVB лъчите. Витамин Е допълнително защитава от свободните радикали. Екстрактът от алое вера, наречено „растението чудо“, е естествен източник на 20 минерала, 18 аминокиселини и 12 витамина, които хидратират, успокояват и подхранват кожата, засилват естествените оздравителни процеси и защитават клетките от оксидативен стрес.

BLACK SALES Dr. Grandel

САМО ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ ТРИ ПОРЕДНИ ПЕТЪКА РАЗЛИЧНИ ГРУПИ ПРОДУКТИ:

- 06.12 – ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ;

- 13.12 – ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА;

- 20.12 – АМПУЛИ И КАЛЕНДАРИ.

За поръчки: Новиз АД, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., 0887 706095, 032/275615

Когато ултрамаратонците се нуждаят от релакс...

Ултрамаратонецът Краси Георгиев ни гласува доверието си и след лудо тичане по пловдивските тепета, задължително се отбива при нас, за да се погрижи за добрата си форма.

Новиз предлага цялостна концепция за Вашите спа, уелнес и дермато-козметични центрове.  

Прочети още...

BEAUTY SECRETS

BEAUTY SECRETS


Колекция ампули 12 бр. X 3ml

Beauty Flash, Beauty Sleep, Cell Repair, Contour Lift, Forever 39, Hydro Active, Hyaluron, Hyaluron Moisture Flash, Hyaluron at Night, Instant Smoother, Retinol и SOS.


За поръчки: Новиз АД, Пловдив, ул. Хан Кубрат 1,www.noviz-beauty.com, 032 275 615

UV лампи за солариум със зелена светлина

UV лампите със зелена светлина се грижат с „чувство“ за Вашата кожа. Получавате естествен, кадифен загар на кожата без изгаряне. Едновременно с това ще се радвате на всички положителни ефекти на светлината. По този начин освен, че ще впечатлявате с красива кожа с тен, ще подобрите здравословното си и емоционално състояние.

Прочети още...