UV лампи за солариум със зелена светлина

Написана от Noviz

Иновативна технология за солариуми

 

UV лампите със зелена светлина се грижат с „чувство“ за Вашата кожа. Получавате естествен, кадифен загар на кожата без изгаряне. Едновременно с това ще се радвате на всички положителни ефекти на светлината. По този начин освен, че ще впечатлявате с красива кожа с тен, ще подобрите здравословното си и емоционално състояние.

Как действа зелената светлина на организма?

Не само растенията извличат енергията си за растеж от светлината, ние хората също сме биологично зависими от нея. Тя стимулира процесите на естествена регенерация, стимулира клетъчния метаболизъм и укрепва имунната система. Някои области от светлинния спектър предизвикват разнообразни положителни биологични ефекти в организма, които поддържат и подобряват здравето.

Тези, благоприятни за човешкото тяло, въздействия на светлината се използват в съвременната цветотерапия. В нея е заложен лечебният или успокояващ ефект на цветовете не само върху тялото, а и за душата.

За повече информация: 0894 321 551

Цветовете оказват влияние върху състоянието на ума и върху всички процеси в тялото. Зеленият цвят е релаксиращ и отпускащ. Той спомага за укрепването на нервната система, за премахване на стреса и преодоляване на депресии. Използването на солариум с лампи със зелена светлина, гарантира отлично настроение и повече позитивизъм.

 

Солариумни лампи със зелена био светлинаЗелената светлина има и балансиращ ефект. Успокоява зачервяванията. Носи хармония, спокойствие и дарява отмора. С UV лампите със зелена светлина естествено се стимулира образуването на витамин D3, който заздравява костите.

Лампите за солариум със зелена светлина благодарение на иновативната си технология Ви даряват с красив тен по възможно най-естествен начин. Потърсете ги при нас!

Характеристики: 180W, 200 см. Цена с ДДС: 22лв.

За поръчки: НОВИЗ АД, град Пловдив, ул. Хан Кубрат 1, тел. 0894 321 551, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Категория: