Sybaritic


Компания SYBARITIC INC е основана през 1986 г. от американския бизнесмен и изобретател Стивън Дафър. Sybaritic (САЩ), са сред световните лидери, предлагащи високоиновативни спа и медицински технологии от high-premium class.

Тяхното портфолио е сред решенията, с които се гордее всеки елитен европейски и американски спа и медицински център. Sybaritic са производители не само на козметика, но и на елитни спа уреди - различни видове спа-капсули, козметични апарати, лазери и др. Лайтмотив в идеология на Sybaritic е уредите им да използват неагресивни ултрасъвременни технологии.
AquaGlo Mini - Апарат за неинвазивна хидроексфолиация

Създаден с фабричен клас смукателна помпа, лека ръкохватка и с уникален спираловиден накрайник с три микро отвори. Чрез контролирано вакуумно налягане кожата леко се всмуква в камерата на ръкохватката, като разтворите постепенно отпушват и нежно почистват порите, ексфолират мъртвите клетки и извличат излишния кератин, себум, черни точки и други замърсявания. Едновременно с това, спираловидният накрайник влива разтворите дълбоко в дермалния слой на кожата, където клетките се обновяват.
Прочети още...

Кислороден концентратор Oxy Oasis

Като всеки жив организъм, кожата има нужда от кислород, за да живее, да се обновява и регенерира. При по-младата кожа този процес е постижим, но с възрастта балансът се нарушава и кожата не получава подхранването, от което се нуждае. В резултат на това се забавя метаболизма на кожните клетките, количеството колаген и еластин намалява и започват да се появяват фини линии, по-светли петна и бръчки.
Прочети още...