Soleo

ТАЙНАТА НА КРАСИВИЯ ЗАГАР

Soleo Professional е специализирана козметика за солариум. Благодарение на 20-годишния опит в производството на козметика днес Арома Тренд, Полша предлага на пазара продукт с високо качество, функционална опаковка и атрактивна цена. През последните години марката завоюва 70% пазарен дял в Полша и непрекъснато увеличава присъствието си в европейските страни.

Soleo Professional е разработена въз основа на няколко програми:
Получаване на начален загар
Увеличаване на вече придобит загар
Подсилване на тена – по-наситен загар
Поддържане на тена след процедурите в солариума

Soleo Professional дава най-ефективния начин да се грижите за кожата: значително да намалите риска от заболяване, да съхраните здравето и младостта u, да запазите красивия бронзов загар през цялата година.

Редовната употреба на Soleo Professional има редица предимства:
Прави тена по-красив и наситен
Хидратира кожата и я предпазва от изсушаване
Потъмняването на кожата е по-бързо
Тенът е дълготраен
Предпазва кожата от стареене

* Козметиката за солариум не съдържа слънчеви филтри и се различава от козметиката, защитаваща кожата от естествените слънчеви лъчи. Тя е създадена, за да ви помогне да придобиете така желания интензивен тен и едновременно с това се грижи за здравето на кожата. Съдържа подхранващи и овлажняващи компоненти, които предпазват кожата от изсушаване. В състава на продуктите за солариум са включени и антиоксиданти, които предотвратяват действието на свободните радикали и стимулират синтеза на коллаген и еластин.