Dermalife SPA-Oceania

Написана от Noviz

Мулти-сензорните SPA капсули Dermalife™ привличат с иновационни системи, висококачествен дизайн и уникални функции. Те са цялостна лаборатория за красота, възстановяване и релаксация - истински революционен скок в SPA културата. Тези капсули позволяват изпитване на древни SPA практики посредством модерни технологии.

Усещането за хармония с водата е възможно най-добрият резултат от SPA процедурите. А усещането в хидро-спакапсула Dermalife Spa - Oceana е уникално спа-удоволствие. Хармоничното съчетание на топлина, пара, изобилие от вода, вибрационен масаж, хромотерапия, аромати и музика създават чувството на благодат.

Dermalife Spa - Oceana е услуга от ново поколение, даваща безспорни конкурентни преимущества на спа центровете и beauty салоните, които я предлагат.Характеристики и предимства

 • полупрозрачен корпус;
 • пара (директна връзка с водопровода);
 • инфрачервено затопляне;
 • легло с вибрационен масаж;
 • хромотерапия с 4 броя LED-източници (6 цвята);
 • ароматерапия – автоматична система и допълнителни чашки за аромати;
 • водоустойчив високоговорител 150W и куплунг за слушалки;
 • система за разпръскване на витамини и минерали;
 • 5.6” LCD цветен дисплей на управлението и сензорни бутони;
 • 10 стандартни програми +1 по настройка на потребителя;
 • вентилатор за охлаждане на лицето;
 • 10 дюзи–душ Vichy;
 • ръчен душ с регулиране на силата;
 • 2 дюзи за масаж на ходилата;
 • Mist – “воден воал”;
 • хидро спа вана – джакузи 760 л.;
 • 4 стандартни програми за джакузи;
 • 8 хидромасажни дюзи за гърба;
 • 8 хидромасажни дюзи странични;
 • 4 хидромасажни дюзи за стъпалата;
 • хромотерапия с 4 броя LED-източници (6 цвята) във ваната;
 • тангентор

Технически характеристики
Размери на капсулата Spa - OceanaОбщо тегло: 177 кг
Дължина: 230 смИзисквания за захранване: АС 220-230, 50-60 Hz
Височина: 125 см (затворена)Сила на тока: 25 А
Височина: 232 см (отворена)Водна връзка:
Ширина: 90 смтопла и студена – 1/2 ' '
обратна вода - диам. 40 мм

240 литрова хидро-спа вана
джакузи с 4 програми, комбиниращи въздействието на 8 хидромасажни дюзи за гърба, 8 странични хидромасажни дюзи и 4 хидромасажни дюзи за стъпалата;
хромотерапия (червен, син, зелен, тюркоазен, виолетов, оранжев цветове) с автоматичен или ръчен контрол;
тангентор;
грижа за ходилата - у спокоява, освежава и възстановява уморените ходила с хидромасаж от две специални дюзи за ходилата.

360-градусов Vichy душ
Хидросистемата като произведение на изкуството: Модерните хидросистеми на SPA -капсулата се състоят от 10 мини-душа - 360-градусов Vichy душ и „шотландски” душ. Само с натискането на един бутон 10 душа, разположени над тялото, започват нежен, цялостен хидромасаж. Едновременно с това деликатна пара подхранва кожата с витамини и минерали. Системата е изградена с компоненти на Grohe Water Technology – водеща световна марка за фитинги и санитарни системи, с новаторски дизайн и високо качество, както и на SpeedClean – патентована система против натрупване на варовикови отлагания, позволяваща капсулата да изглежда постоянно като нова. Дюзите са гъвкави и при почистване с кърпа или гъба се извиват , варовиковата корица се натрошава и много лесно се отстранява.
Комфортът при употреба на душа е гарантиран от термостатична смесителна батерия, поддържаща желаната температура на водата постоянна.
Dermalife Spa - Oceana не само облекчава болките, но и подпомага изхвърлянето на ненужни вещества от тялото, а също така стимулира метаболизма и имунната система.

Ръчен душ
Много удобен за почистване на вътрешността на SPA капсулата.
Системи за витамини, минерали и аромати: Специално разработената система Mist (воден воал) р азпръсква заедно с водните капчици витамини, минерали, специално подбрани ароматни и билкови екстракти. По този начин кожата ги поема по-добре и ефектът е по-благотворен. Резултатът е съпоставим с този от ползването на минерални бани.

Hydrofusion
Революционно нововъведение, използващо (едновременно или поотделно) комбинираната енергия на инфрачервеното лъчение и парата. Повишаването на телесната температура предизвиква изпотяване (за да се запази нивото на вътрешната температура), което пък предизвиква вътрешно пречистване и детоксификация. В резултат на по-високата температура се повишава и нивото на кислород в кръвния поток, водещо до освежаване и по-добро подхранване на кожата. Всичко това спомага за пречистването на тялото, овлажняване на кожата и проникване в нея на хранителни вещества. Общият резултат е висококачествена грижа за кожата.

Пара
Топлина в комбинация с влага е по-благоприятна за тялото от сухата топлина в сауните. Чрез комбинация на топлина и влага се омекотява кожата, стимулира се разтварянето на порите и потенето, като по този начин от организма се изхвърлят токсините. Благоприятният ефект може да се усили чрез прибавяне към парата на билкови есенции или етерични масла. Капсулите Dermalife позволяват регулиране на температурата на парата за различните процедури (максимална температура до 48°С).

Инфрачервено лъчение
Излъчвателите са настроени да генерират топлина в рамките на поносимия от тялото диапазон, с честота много близка до естествената телесна топлина (9.6 µ m ), и в хармония със собствената ни енергия . В резултат на това телесната температура лесно се повишава, стимулира се кръвообращението и циркулацията на лимфна течност.

Полупрозрачен външен корпус
Spa - Jet непрекъснато променя външността си: освен че сияе в нюансите на отразената обкръжаваща светлина, той излъчва и собствена светлина чрез системата си за хромотерапия (“цветна баня”) Полупрозрачният корпус със зърнеста повърхност се превръща в център на внимание във всеки един SPA център.

Легло с вибрационен масаж
Синхронизира функциите на всички телесни системи, за да заработят в унисон и за цялостна хармония на тялото. Леглото е с ергономичен дизайн и удобно приляга към извивките на тялото. Има вградена патентована система за вибрационен масаж с непрекъснати или пулсиращи вибрации, за физиологична стимулация на цялото тяло.

Ароматерапия
Dermalife Spa - Oceana разполага с два уникални резервоара, от които се изпаряват ароматични вещества и билкови екстракти, разбуждащи обонянието, увеличаващи удоволствието и ефекта от процедурите. Етеричните масла и билковите есенции въздействат на тялото както чрез обонянието, така и чрез способността им да проникват директно в кожата. Чрез подбор на комбинации от ароматични вещества и билкови екстракти се съставят различни индивидуални програми.

Хромотерапия
Използвана е висококачествена технология за дигитално осветление - LED източници. Те са разположени така, че да създават разнообразни наситени и повишаващи настроението светлинни ефекти. „Бликащата” от зърнестия полупрозрачен корпус ободряваща светлина предизвиква състояния на душевна хармония и равновесие.

Доказана е физиологичната реакция на тялото към цветна светлина. Ефектът от хромотерапията многократно се увеличава в комбинация със SPA процедури. Всяка от предварително настроените програми на Spa - Oceana предлага различна “цветна баня” с произволни цветни вариации - преливащи се цветове от целия спектър, чието въздействие може да е успокояващо и отпускащо, уравновесяващо или пък ободряващо и изпълващо с енергия.

Елегантен цветен LCD дисплей
Чрез натискане на бутони върху чувствителния екран, от меню с опции на няколко езика се избира една от десетте предварително настроени програми, както и програма с индивидуални настройки. Възможност за стерео озвучаване и DVD

За още по-голям комфорт Spa - Oceana разполага с водоустойчив високоговорител (мощност 150W), който лесно се свързва с какъвто и да е аудио източник (стереоуредба, уокмен). Вграден е и куплунг за слушалки. В капсулата може да бъде слушана любима музика и гледан любим филм (клип).

Атрактивна и икономична
Цялостният избор на процедури, които капсулата предлага, дава значителни конкурентни предимства. Управлението е просто, а благотворното въздействие не оставя съмнение, че търсенето на нейните услуги ще е голямо. Ниските разходи по обслужване и експлоатация, съчетано с минималната заемана площ, я правят изключително изгодна инвестиция.

Това, което отличава SPA капсулите Dermalife от всички останали спа апарати, е комбинацията на модерни технологии с класически методи за приложение на специализирани продукти. Процедурите Dermalife могат да се правят с най-разнообразни продукти - ексфолиращи и овлажняващи кремове или гелове, соли, маски с морски водорасли, body wrap и др.

Сред най-популярните процедури със SPA капсули Dermalife са:
 • Процедурите със студена и гореща вода - “Шотландски душ;
 • Отслабване, детоксификация, антицелулитни и скулптуриращи програми;
 • Реминерализация, овлажняване и хидратиране;
 • Релаксиращи и тонизиращи програми;
 • Терапии против стареене.
 • body wrap терапии с козметични бинтове AROSHAКатегория: