Dermalife SPA-Jet

Написана от Noviz

Dermalife Spa - Jet материализира концепцията на SPA – възстановяване усещането за здраве в цялото тяло чрез техники, проверени през вековете. Лечение с минерална вода са наричали разнообразните SPA терапии през викторианската епоха. Dermalife Spa - Jet включва най-популярните и приятни хидротерапевтични процедури – пара, водни капчици и хидромасаж с 360-градусовия душ на Vichy.

Dermalife Spa - Jet съчетава революционната иновация Hydrofusion (комбинация от два метода за нагряване – пара и инфрачервено лъчение) с истинския хидромасаж (чрез душа на Vichy) и масажната система, вградена в повърхността на леглото. В резултат на това се получава неповторимо SPA изживяване. Благодарение на ефекти от модерната LED хромотерапия (“цветна баня”), ароматерапия и музика, клиентите изпитват състояние на блаженство. Резултатът и усещането надминават тези от традиционните SPA услуги.

Процедурите с Dermalife Spa - Jet предизвикват неповторимо отпускащо състояние на сетивата. Ефектът се усилва от добавянето на морски водорасли, кал, гелове, маски, спрейове, минерални соли, естествени екстракти. При режим Hydromist се прибавят витамини и минерали, така че те да се поемат от кожата по време на SPA сеанса.

Dermalife Spa - Jet дава безспорни конкурентни предимства на спа центрове и beauty салони, които я притежават. Мултисензорните SPA капсули Dermalife са идеално допълнение към самостоятелни SPA комплекси, хотелски SPA центрове, различни фитнес клубове и салони, предлагащи услуги в областта на здравето и красотата.Характеристики и предимства

 • полупрозрачен корпус;
 • пара (директна връзка с водопровода);
 • инфрачервено затопляне;
 • легло с вибрационен масаж;
 • хромотерапия с 6 броя LED-източници (6 цвята);
 • ароматерапия – автоматична система;
 • водоустойчив високоговорител 150W и куплунг за слушалки;
 • система за разпръскване на витамини и минерали;
 • 5.6” LCD цветен дисплей на управлението и сензорни бутони;
 • 10 стандартни програми +1 по настройка на потребителя;
 • вентилатор за охлаждане на лицето;
 • 10 дюзи – душ Vichy;
 • 10 дюзи за хидромасаж на гърба;
 • ръчен душ с регулиране на силата;
 • 2 дюзи за масаж на ходилата;
 • Mist – “воден воал” (с истема за разпръскване на водни капчици )

Мултисензорните SPA капсули Dermalife съчетават неинвазивни естествени процедури. Те възвръщат жизнеността на тялото и духа и откриват път към нов, позитивен и здравословен начин на живот.

Технически характеристики:
Размери при затворен капак, в мм 2300 х 900 х 1020 (дължина Х ширина Х височина)
Размери при отворен капак, в мм 2300 х 900 х 2130(дължина Х ширина Х височина)
Тегло 120 кг
Захранване 200-240 V, 50/60 Hz, 15 A
Водна връзка (осигурява се от клиента)
права вода – топла и студена
обратна вода - O50 см;
Предимства на модела

360-градусов Vichy душ
Високотехнологичната система на Vichy с двоен душ има 10 дюзи, разположени над тялото и 10 – под тялото. Струите могат да бъдат насочвани и регулирани за отпускащ масаж на цялото тяло. Капсулата има три предварително настроени програми за процедури с душа Vichy , както и процедурата “шотландски душ” (редуващи се горещи и студени водни струи). Системата е изградена с компоненти на Grohe Water Technology – водеща световна марка за фитинги и санитарни системи, с новаторски дизайн и високо качество, както и на SpeedClean – патентована система против натрупване на варовикови отлагания, позволяваща капсулата да изглежда постоянно като нова. Дюзите са гъвкави и при почистване с кърпа или гъба се извиват , варовиковата корица се натрошава и много лесно се отстранява.
Комфортът при употреба на душа е гарантиран от термостатична смесителна батерия, поддържаща желаната температура на водата постоянна.
Dermalife Spa - Jet не само облекчава болките, но и подпомага изхвърлянето на ненужни вещества от тялото, а също така стимулира метаболизма и имунната система.

Ръчен душ
Много удобен при измиване на продукти, отделени от тялото на клиента, и за почистване на вътрешността на SPA капсулата.

Mist (“воден воал”)
Освежителни водни капчици се разпръскват върху тялото само с натискането на един бутон. Ако желаете, можете да прибавите витамини и минерали към водата, за да постигнете терапевтичния и подхранващ ефект на минерален извор.

Система за витамини и минерали
Разпръсква заедно с водните капчици похранващи вещества с антиоксидантни свойства, като витамини и минерали, и помага на кожата да ги поеме. Ефектът е толкова благотворен, колкото процедурите на минерални бани.

Грижа за ходилата
Успокоява, освежава и възстановява уморените ходила с хидромасаж от две дюзи, специално предназначени за ходилата.

Hydrofusion
Революционно нововъведение, използващо (едновременно или поотделно) комбинираната енергия на инфрачервеното лъчение и парата. Повишаването на телесната температура предизвиква изпотяване (за да се запази нивото на вътрешната температура), което пък предизвиква вътрешно пречистване и детоксификация. В резултат на по-високата температура се повишава и нивото на кислород в кръвния поток, водещо до освежаване и по-добро подхранване на кожата. Всичко това спомага за пречистването на тялото, овлажняване на кожата и проникване в нея на хранителни вещества. Общият резултат е висококачествена грижа за кожата.

Пара
Топлина в комбинация с влага е по-благоприятна за тялото от сухата топлина в сауните. Чрез комбинация на топлина и влага се омекотява кожата, стимулира се разтварянето на порите и потенето, като по този начин от организма се изхвърлят токсините. Благоприятният ефект може да се усили чрез прибавяне към парата на билкови есенции или етерични масла. Капсулите Dermalife позволяват регулиране на температурата на парата за различните процедури (максимална температура до 48°С).

Инфрачервено лъчение
Излъчвателите са настроени да генерират топлина в рамките на поносимия от тялото диапазон, с честота много близка до естествената телесна топлина (9.6 µ m ), и в хармония със собствената ни енергия . В резултат на това телесната температура лесно се повишава, стимулира се кръвообращението и циркулацията на лимфна течност.

Полупрозрачен външен корпус
Spa - Jet непрекъснато променя външността си: освен че сияе в нюансите на отразената обкръжаваща светлина, той излъчва и собствена светлина чрез системата си за хромотерапия (“цветна баня”) Полупрозрачният корпус със зърнеста повърхност се превръща в център на внимание във всеки един SPA център.

Легло с вибрационен масаж
Синхронизира функциите на всички телесни системи, за да заработят в унисон и за цялостна хармония на тялото. Леглото е с ергономичен дизайн и удобно приляга към извивките на тялото. Има вградена патентована система за вибрационен масаж с непрекъснати или пулсиращи вибрации, за физиологична стимулация на цялото тяло.

Ароматерапия
Dermalife Spa - Jet разполага с два уникални резервоара, от които се изпаряват ароматични вещества и билкови екстракти, разбуждащи обонянието, увеличаващи удоволствието и ефекта от процедурите. Етеричните масла и билковите есенции въздействат на тялото както чрез обонянието, така и чрез способността им да проникват директно в кожата. Чрез подбор на комбинации от ароматични вещества и билкови екстракти се съставят различни индивидуални програми.

Хромотерапия
Използвана е висококачествена технология за дигитално осветление - LED източници. Те са разположени така, че да създават разнообразни наситени и повишаващи настроението светлинни ефекти. „Бликащата” от зърнестия полупрозрачен корпус ободряваща светлина предизвиква състояния на душевна хармония и равновесие.

Доказана е физиологичната реакция на тялото към цветна светлина. Ефектът от хромотерапията многократно се увеличава в комбинация със SPA процедури. Всяка от предварително настроените програми на Dermalife Spa - Jet предлага различна “цветна баня” с произволни цветни вариации - преливащи се цветове от целия спектър, чието въздействие може да е успокояващо и отпускащо, уравновесяващо или пък ободряващо и изпълващо с енергия.

Елегантен цветен LCD дисплей
Чрез натискане на бутони върху чувствителния екран, от меню с опции на няколко езика се избира една от десетте предварително настроени програми, както и програма с индивидуални настройки. Има Възможност за стерео озвучаване

За още по-голям комфорт Dermalife Spa - Jet разполага с водоустойчив високоговорител (мощност 150 W ), който лесно се свързва с какъвто и да е аудио източник (стереоуредба, уокмен). Вграден е и куплунг за слушалки. В капсулата може да бъде слушана любима музика. Може и да се заспи от удоволствие. : -)

* * *
Това, което отличава SPA капсулите Dermalife от всички останали спа апарати, е комбинацията на модерни технологии с класически методи за приложение на специализирани продукти.
Процедурите Dermalife могат да се правят с най-разнообразни продукти. Стандартната процедура може да включва ексфолиращи кремове или гелове, соли, маски с морски водорасли, тониращи и овлажняващи гелове и кремове, body wrap (обвиване на тялото с въздухопропускливо фолио за засилване действието на масажните кремове) и др. Всички те пречистват, подхранват, освежават и съхраняват кожата.
Спа системите Dermalife и Alpha Led подобряват резултатите от body wrap терапиите с козметични бинтове AROSHA.Категория: